Ako ste postojeći korisnik, molimo prijavite se ovdje

Podaci za dostavu
Isto kao i za plaćanje
Promijeni adresu dostave
Proizvod Šifra proizvoda Cijena Količina PDV u cijeni Ukupno
 
Ukupno
   

Način dostave

Nije odabran način dostave

Način dostave

Žao nam je, niti jedna metoda dostave ne zadovoljava karakteristike vaše narudžbe. Molimo odaberite državu kako bi se način dostave automatski prilagodio Vašoj narudžbi.

 
Ukupno:
€0,00
€0,00
Bilješke i napomene
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korištenjem Destilerija Rakijaso internetskih stranica potvrđujete da ste upoznati i suglasni s Uvjetima korištenja. Destilerija Rakijaso internet stranice možete koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje.

Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u Destilerija Rakijaso internet trgovini (web shop) je OPG Rakijaso, vl. Siniša Oreščanin, a Kupac robe je posjetitelj internet stranice rakijaso.com koji odabere najmanje jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Kupnjom putem Internet trgovine sklapa se ugovor na daljinu. Kupoprodajni ugovor smatra se sklopljenim kada Kupac potvrdi narudžbu putem Internet trgovine.

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba, odnosno pravna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja.

Strogo je zabranjena prodaja alkoholonih pića maloljetnim osobama!

Djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Putem Internet trgovine kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama rakijaso.com.

Prihvaćanjem Uvjeta korištenja kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i točni.

Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeće su/primjenjuju se u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja.

Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Destilerija Rakijaso nastojat će osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na rakijaso.com. Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne greške u opisu proizvoda ne odgovaramo i nastojat ćemo ih izbjeći redovitim održavanjem.

Sve su cijene izražene u eurima (EUR) s uračunatim PDV-om. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.